Miesten vihaaminen on parasta

(Viimeksi päivitetty 12/09/2021.)

“Misandria on oikeutettua”

Tässä ohjeet kuinka vihata ihmisryhmiä niin, että se on #eriasia.

Päivi Räsänen on menossa oikeuteen siteerattuaan Raamattua. Samaan aikaan kustantaja saa julkaista kirjan, jossa ihan avoimesti vihataan miehiä ja lietsotaan lukijaa tekemään samaa. Joidenkin oikeudet syrjintään ovat hyvin eri kuin muilla. Tasa-arvotyö on vielä pahasti kesken.

Meemin inspiroinut kirja-arvostelu: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008176044.html

Hesarin toimittajan oma asenne miesvihaa kohtaan tulee arvostelussa hyvin esille. Olisi toivottavaa, ettei maamme suurin lehti ihan näin avoimesti tukisi syrjintää. Mutta Hesaria ei ole kutsuttu uudeksi MV-lehdeksi ilman syytä:

“LUKIESSANI Miksi vihaan miehiä -kirjaa minusta tuntuu kuin olisin ystävieni kanssa baarissa kohkaamassa kokemistamme vääryyksistä.”

“kirjoittajan sujuva ja suorasukainen tyyli tuntuu virkistävältä ja raikkaalta”

“Harmange voi aivan vapaasti kirjoittaa, että miesten vihaaminen on tuonut hänen elämäänsä paljon iloa.”

Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö naisia syrjittäisi enemmän kuin miehiä. Mutta ajatus että jos sinua syrjitään, sinäkin saat syrjiä, on typerin ikinä. Kaikkia syrjitään jostakin. Tekosyyllä minuakin syrjitään, jokainen meistä voisi vapaasti olla kusipää muita kohtaan.

Natsien mielestä juutalaiset syrjivät heitä varallisuuden jaossa. Harmangen logiikalla, Syrjityillä saksalaisilla oli oikeus puolustautua vaarallisia juutalaisia vastaan. Hitler käytti tätä epälogiikkaa hyödykseen ja sai kokonaisen kansan pitämään juutalaisia vihollisena. Kaikki alkoi silloinkin vihaan ohjaavasta kirjasta, Mein Kampfista. Tiedämme kaikki miten se homma päättyi..

Lähteet

Ranskalainen Pauline Harmange kertoo kohutussa teoksessaan, miksi miesten vihaaminen on tuonut hänen elämäänsä paljon iloa: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008176044.html

Avainsanat