Päivi taas äänessä

(Viimeksi päivitetty 27/08/2022.)

“Muistakaa, että cancelointi on rumaa!”

Kaikki eivät olleet onnellisia siitä, että ihmisoikeuksien vankkumaton vastustaja, Päivi Räsänen vieraili Masked Singer ohjelmassa. Toisten mielestä se, että joku ei tykännyt Räsäsen näkymisestä perheohjelmassa, on cancel-kulttuurin kannattamista.

Ei kaikista ihmisistä tarvitse tykätä, eikä se tee kenestäkään cancel-kulttuurin suurta kannattajaa, ettei halua katsella telkkarista ihmistä, joka avoimesti halveksii monia ihmisiä ja kannattaa sairaiden kiduttamista. Suomessa kuitenkin saa toistaiseksi suhteellisen vapaasti puhua julmia, kunhan ei pyri saamaan puheita teoiksi. Joten Päiviä on vaan kestettävä.

Lohdutukseksi voin kertoa, että Kristillisdemokraatit saa jatkuvasti osumaa Päivin mielipiteistä. Joten hän on tuskin enää kovinkaan pitkään näkyvässä roolissa puolueessa. Sen jälkeen hän on enää vain yksi ilkeyksiä twiittaileva menneen ajan muisto muiden joukossa.

Meemin kysymys: Saako telkkarissa olla vain Twitter raadin hyväksymät henkilöt, vai kuuluuko kaikille samat oikeudet? Myös niille, jotka eivät antaisi niitä oikeuksia muille? Kommentteihin voi jättää mielipiteensä.

Lähteet

Meemin inspiroineet uutiset ja twiitit:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jattiyllatys-masked-singer-hahmon-maskin-takana-etsivien-suut-loksahtavat-auki/8226930

https://www.kdlehti.fi/2021/09/01/paivi-rasanen-asiantuntijaryhman-raportista-saattohoitoon-tarvitaan-pikaisesti-laki-ja-resursseja-ihmisen-elaman-lopettaminen-ei-kuulu-ihmisarvoiseen-hoitoon/

https://twitter.com/PaiviRasanen/status/1432669481520836617

https://twitter.com/PaiviRasanen/status/1433185091396771848

Avainsanat