Ilmassa ei ole koskaan levinnyt muuta kuin pölyä

(Viimeksi päivitetty 22/07/2022.)

Miettikää sitä tosiasiaa, että noin kaikki koronan takia kiinni olleet paikat olivat kiinni ei siksi, että oli pakko koronan takia, vaan siksi, että Suomi päätti olla kuuntelematta tutkijoita, ja hoiti koronaa enimmäkseen politiikalla, pseudotieteellä ja mutulla.

Jo puolitoista vuotta, tutkijat ympäri maapalloa ovat toitottaneet, että FFP2 maskeilla ja hyvällä ilmanvaihdolla torjuu koronaa niin tehokkaasti, että valtaosa paikoista olisi voinut olla auki läpi koronan. Suomi päätti hylätä tieteen, ja tuho on ollut sen mukaista.Kiinalaiset ehdottivat toimivia ratkaisuja jo silloin, kun korona oli ensimmäistä kertaa matkalla Suomeen keväällä 2020. Hetkeä myöhemmin, myös suomalaiset tutkijat ehdottivat ratkaisuja. Hallitus päätti, että asiantuntijoita ei kuunnella (siksi ei myöskään haluttu koronanyrkkiä), koska poliittinen peli vaati, että koronaa hoidetaan itse. Kansalaisista tehtiin koronapelin pelinappuloita, välittämättä yhtään siitä tuhosta ja kärsimyksestä, mitä siitä seurasi.

Hallitus joka hylkää tieteen, kun sitä eniten tarvittaisiin, joutaisi suorinta tietä vankilaan. Mutta ei, tästä kansan väärinkäytöstä tuskin koskaan tuomitaan ketään.

Lähteet

Kun koronavirus alkoi levitä, suomalainen ylilääkäri kirjoitti muistiin pahaenteiset sanat – Sitten hän otti yhteyttä tutkijoihin, joiden oivallus mullisti ymmärryksen tautien torjunnasta: https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008293224.html

Avainsanat