With friends like these, who need enemies? -kuvasarja

Kuvasarjat ovat kokoelma aikaisemmin julkaistuja meemejä. Jos meemien lähteet kiinnostavat, ne löytyvät haun kautta (kannattaa hakea meemissä esiintyvän henkilön nimellä tai meemin aihepiirillä).

Tämä kuvasarja sisältää valikoiman meemejä joiden aiheena on Ukrainan “ystävät”. Kuinka osa maista/organisaatioista on antanut/antaa yhdellä kädellä apua ja toisella kädellä sabotoi Ukrainan mahdollisuuksia voittaa sota Venäjää vastaan. Muistakaa, että nämä ovat vanhoja meemejä, niin avun ja sabotaasin tasapaino on voinut joidenkin tahojen kohdalla jo muuttua.

In English: Mostly English memes about “friends” of Ukraine. How some countries/organizations help with one hand and sabotage the war efforts with the other. Remember that these are old memes, so the balance between help and sabotage might have changed in some places.

Meemeissä esiintyviä henkilöitä

Avainsanat

Lähetä meemit kavereillesi