Vaaleja jaksaa vain kännissä -kuvasarja

(Viimeksi päivitetty 28/02/2023.)

Kuvasarjat ovat kokoelma aikaisemmin julkaistuja meemejä. Jos meemien lähteet kiinnostavat, ne löytyvät haun kautta (kannattaa hakea meemissä esiintyvän henkilön nimellä tai meemin aihepiirillä).

Eduskuntavaalien odottelu voi tehdä joidenkin pariskuntien elämästä hyvinkin haastavaa. Varsinkin jos yksi on demari ja toinen persu. Tervetuloa seuraamaan tämän viinaan menevän kaksikon ja heidän ystäviensä arkea. Kuvasarja päivittyy sitä mukaan kun uusia osia valmistuu. Kokoelman järjestys eroaa julkaisujärjestyksestä, koska julkaisu tapahtuu valmistumisen mukaan ja tässä kokoelmassa tavoitellaan järkevää jatkumoa strippien välillä.

Jim Davis ja hänen perustamansa tuotantoyhtiönsä Paws, Inc. (Viacom, eli nykyinen Paramount Global, osti yrityksen vuonna 2019) suhtautuvat toistaiseksi hyvin myötämielisesti kaikenlaisiin Karvisen parodiaversioihin. Jopa sellaisiin, joissa alkuperäistä sarjakuvaa muutetaan vain sen verran, että vaihdetaan ruutujen järjestystä tai tekstiä. Siksi uskaltauduimme itsekin jättämään tämän parodiaversion ulkoasun suhteellisen lähelle esikuvaansa. Hahmojen persoonat eivät seuraa esikuviaan juuri yhtään, tilalle on pistetty Itä-Helsinkiä, päihteitä ja politiikkaa. Kaikki hahmot myös ymmärtävät toistensa puhetta, toisin kuin alkuperäisessä sarjakuvassa.

Meemeissä esiintyviä hahmoja/henkilöitä

Lähteet

Karvinen: https://fi.wikipedia.org/wiki/Karvinen

Orson (sarjakuva): https://fi.wikipedia.org/wiki/Orson_(sarjakuva)

Jim Davis: https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Davis_(cartoonist)

Paws, Inc.: https://en.wikipedia.org/wiki/Paws,_Inc.

Parodia: https://fi.wikipedia.org/wiki/Parodia

Avainsanat

Lähetä meemit kavereillesi