Kuinka ihmisestä tulee Natsi?

(Viimeksi päivitetty 18/01/2023.)

Kuinka ihmisestä tulee Natsi?

Uutisten perusteella Kärkkäisten omistaja ei ole mikään paras tyyppi ikinä. Mutta kun lähdetään tekemään ihmisistä Natseja, siksi että he tekevät yhteistyötä firman kanssa jonka omistaja on äärioikeistosymppaaja ja salaliittoteoriahörhö, lähtee ketjutus jo aika laukalle. Meillä on Suomessa hallitus joka aivan avoimesti syrjii tiettyjen toimialojen työntekijöitä ja yrityksiä koronan nimissä. Kukaan ei ole kuitenkaan huudellut, että pitää lopettaa julkisten palveluiden käyttö protestina hallitukselle. Suuryrityksillä on helposti kymmeniä omistajia, myös sieltä löytyy äärivasemmistoa ja äärioikeistoa. Näiden suuryritysten palveluita käyttää lähes jokainen suomalainen ja moni firma sekä ihminen tekee heidän kanssa yhteistyötä. Löysän käden natsiketjutus tekee meistä kaikista Natseja. Sekä myös kommunisteja ja vaikka mitä muuta. Jos joku firma ei nappaa, älä käytä. Mutta älä käy leimaamaan muita. Koska oman logiikkasi mukaan, olet silloin erittäin todennäköisesti itsekin Natsi.

Lähteet

Twiitti josta kaikki alkoi: https://twitter.com/Valavuori/status/1428025126252163088

Tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäinen julkaisi oudon salaliittoteorian nyt presidentti Niinistöstä (lisätty lähteisiin 18.1.2023): https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/81b598c6-10c4-4995-882c-53472604b626

Avainsanat