Vapaaehtoinen pakko

(Viimeksi päivitetty 02/12/2022.)

“Vapaustaistelija”

Ei pakko, jos luopuu vapaaehtoisista tekemisistä. Muuten pakko. Toiminta tunnetaan myös nimellä kiristys. Lehtosen asenne baareja kohtaan tulee tuossa hyvin selväksi. Hän näkee vapaa-ajan vapaaehtoiset tekemiset vain bilebaareina, missä väki oksentelee seinille. Ravintoloita missä vain syödään ja jutellaan ei hänelle ole edes olemassa. Kaikki vain KÄNNÄÄVÄT! Häntä ei kiinnosta pätkääkään se, että koronapassi pakko estää muun muassa niitä ihmisiä jotka eivät rokotetta voi ottaa, menemästä sellaiselle työpaikalleen, jossa koronapassi on pakollinen. Tai että jollakin voi olla niin pieni lapsi, ettei tämä ole vielä saanut rokotetta. Nämä vanhemmat ja lapset eivät sitten pahimmillaan pääsisi oikein muualle kuin kauppaan ja kotiin. Lehtosen kaltaiset oman navan tuijottajat miettivät aina vain itseään. Heille muu maailma on epäsivistynyt häirikkö, josta olisi kiva päästä eroon.

Lähteet

Avainsanat