Kielletty ilman koronapassia

(Viimeksi päivitetty 02/12/2022.)

“Kielletään kaikki.”

Krista Kiurun valtakunta: Ilman koronapassia et saisi muun muassa käydä kirjastossa, urheilla, käydä museoissa, koulutuksissa tai tapahtumissa. Monet eivät pääsisi edes työpaikalleen. Vaikka olisi passi, ravintolat eivät saa niitä käyttää, vaan niitä rajoitetaan erikseen.

Heti tähän alkuun, tätä kannattaa jakaa. Koska nyt on tulossa isoa pahaa. Tämä meemi ei liity ihmisiin, jotka eivät vain halua ottaa rokotetta. Vaan niihin tuhansiin, jotka eivät terveyssyistä voi sitä ottaa. Ja kaikkiin satoihin tuhansiin lapsiin, joita ei vielä edes saa rokottaa. Ihmisiltä ilman koronapassia ollaan poistamassa muun muassa kirjastot, urheilumahdollisuuksia, tapahtumat, museot ja koulutustilaisuudet. Eli jos ei voisi ottaa rokotetta, menettäisit ison osan yhteiskunnasta. Verot joutuisit toki edelleen maksamaan. Eli saisit osasi kuluista, mutta et hyödyistä. Jos olet kipeä, voi olla että et saa enää kuntoutua esimerkiksi uimahallissa tai kuntosalilla. Jos opiskelet, et saa käydä kirjastossa. Jos työskentelet alalla joka on koronapassin alla, sinusta tulisi työtön. Jos sinusta tulisi työtön passin takia, myös uudelleenkouluttautumisesi estetään, koska et saa mennä kursseille. Lapsesi jotka tulevat rokotusikään, joutuvat odottamaan ainakin 8 viikkoa, ennen kuin ovat saaneet kummatkin rokotteet. Ennen sitä, he eivät saa tehdä oikein mitään. Kodin ja koulun välillä saa liikkua. Leffat, Linnanmäki, tapahtumat, urheiluharrastukset jne, kaikki menee tauolle.

Ravintoloille ei suotaisi edes koronapassia. Vaan heitä rajoitettaisiin edelleen sen mukaan mitä Krista Kiurua huvittaa, vaikka koronapassin avulla ravintolat voisivat olla turvallisesti normaalisti auki. Tämä on puhdasta vittuilua ja mielivaltaa.

Lähteet

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e4b11df6-0436-41a6-90e0-a255f3731c1f (koronapassi)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008195325.html (Kiurun suunnitelma venyttää koronaelämää pitkälle tulevaisuuteen mahdottomien tavoitteiden kanssa)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008208519.html (terveysalan asiantuntijoiden mielipide Kiurun puheisiin)

Avainsanat