Helsingin koronapassi kokeilu

(Viimeksi päivitetty 18/09/2021.)

“Istut paikallasi.”

Vähän antikliimaksinen tuo Helsingin #koronapassi kokeilu. Käytännössä vain kokeiltiin, osaako ihmiset näyttää tietojaan ovella. Kyllä osaavat. Sen olisi voinut kertoa neljävuotias lapsi lippu kädessä Linnanmäen Mustekalan portilla. Toki myös Oopperassa oli poliisi valvomassa, että ihmiset menee oikein vessaan. Ollaan hallitukselle avuttomia vauvoja, joita on pakko valvoa Kiurun kovalla nyrkillä.

Ihmiset olettaa, että koronapassin kanssa kaikki aukeaa normaalisti. Vahvasti epäilen. Koska rokotettu voi edelleen saada tartunnan ja tartuttaa, tullaan todnäk. jatkamaan jonkinasteisia kävijämäärä- sekä aukiolorajoituksia + turvavälien käyttöä. Muutenhan voi tulla lisää tartuntoja. Jotka riski ei rokotetuille. Tartunnat ovat myös edelleen meidän ainoa mittari rajoituksille, joten lisää tartuntoja on aina lisää rajoituksia.

Lähteet

Helsingissä kokeiltiin koronapassia 250 henkilön kutsuvierastilaisuudessa – näin se toteutettiin: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingissa-kokeiltiin-koronapassia-250-henkilon-kutsuvierastilaisuudessa-nain-se-toteutettiin/8217774#gs.anfvvj

Avainsanat