Kantasolurekisteri vihaa vähemmistöjä

(Viimeksi päivitetty 09/09/2021.)

“Onko kaikki hyvin mussu?

Kantasolurekisteri ei ole seurannut aikaansa vuoteen 2021, vaan on edelleen umpirasistinen LGBTQ+ vihaaja.

Vaikka intersektionaaliset feministit ovat jo kauan sitten päättäneet, että ihmisillä ei ole mitään merkittäviä geneettisiä eroja (paitsi jos ihmisen iho on vaalea, se on pahuuden merkki) JA että sukupuolia on loputon kirjo (joista cis-heteromies on huonoin), kantasolurekisteri ei ole suostunut muuttamaan ohjetekstiään. Heille on edelleen tärkeintä, että luovuttaja on sopivin mahdollinen match vastaanottajalle. Tyypit elää jossain keskiajalla. Katsotaanpas tarkemmin tuon tekstin ongelmakohtia:

Potilaan sukupuolen täytyisi olla sama kuin luovuttajan.”.

Uudessa maailmassa tämä ei voi olla ongelma. Nythän pohditaan jo sukupuolen poistamista syntymätodistuksesta, koska SILLÄ EI OLE VÄLIÄ. Sen voi itse valita. Joten luovuttaja ja potilas voivat aina päättää keskenään, että ovat samaa sukupuolta kaikista sadoista mahdollisista. Problem solved.

Suomalaisen perimän omaavan luovuttajan kantasolut.“.

Juuri on ollut keskustelua siitä, että ei ole mitään kantasuomalaisia, alkuperäisiä suomalaisia tai kivikautista Suomi-heimoa. KAIKKI joilla on Suomen kansalaisuus, ovat samanlaisia suomalaisia. Nuo samat suomalaiset, ovat taas puolestaan ihan samanlaisia kuin muu maailman väestö. Eli kaikkien kantasolut mistäpäin maailmaa kelpaa kyllä. Väitetyt erot ihmisten välillä ovat rakenteellista rasismia. Jokaisella pitää olla mahdollisuus luovuttaa kantasoluja, ilman etnistä syrjintää. Saatana. Ihme rasismipesäke tuo kantasolurekisteri.

Tiede ja faktat on historian huttua, millä ei ole enää sijaa nykymaailmassa. Kaikki ongelmat ratkeaa paljon helpommin, jos vaan PÄÄTTÄÄ, että asiat on nyt sitten vaikka näin. Huomenna toisella tavalla, jos siltä tuntuu.

Vaikka kantasolurekisteri on kakkapää, käykää luovuttamassa niitä, jos täytätte ehdot. Väki tarvitsee kantasoluja pysyäkseen hengissä. Tässä yksi joka sellaisia tarvitsisi, on jo kiire: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/30b0fae6-c9fe-46ea-a61e-a15eab19c275

Ketkä voi liittyä: https://www.veripalvelu.fi/kantasolurekisteri/liity-rekisteriin/voitko-liittya

Lähteet

Ei lähteitä.

Avainsanat