Voit lähteä milloin vaan, rahat jää tänne!

(Viimeksi päivitetty 04/08/2022.)

“voit lähteä milloin vaan!”

Maailman onnellisin maa on mökömökö, koska rikkaat eivät halua maksaa korkeita veroja, ja muuttavat pois maasta. Ratkaisuksi ollaan pohdittu veroa, joka rankaisee sillä hetkellä kun lähtee. Jos ei onnellisuus maita, sakkoa!

Tästä rankaisemisesta ei seuraa muuta, kun että rikastumassa olevat ihmiset alkavat entistä aikaisemmin siirtämään omaisuuttaan Suomen ulkopuolelle. Koska jos menee hyvin, voi tulla kallis lasku. Joten parempi olla ennalta viisas.

Lähteet

Maastapoistumisvero halutaan käyttöön vuonna 2023 – tällaisella verolla hallitus yrittää suitsia verovälttelyä: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/exit-vero-halutaan-voimaan-vuonna-2023-tallainen-on-uusi-vero-joka-tyrmattiin-jo-kertaalleen/8231396#gs.az5wkp

Avainsanat