NAFO -kuvagalleria

(Viimeksi päivitetty 25/05/2024.)

Otimme 4.10.2022 väliprojektiksi jeesata Ukrainaa meemisodassa NAFO:n riveissä. Sitä varten erikseen tehdyt meemit lisäillään tänne sitä mukaan kun niitä syntyy. Mukana myös muita meemejä, jotka sopivat aiheeseen. Näitä saa vapaasti käydä lisäilemässä someen, aina kun näette jonkun höpisemässä Venäjän propagandaa. Jos haluatte muuttaa näitä ennen kuin käytätte, siitä vaan.

In English: Here are some NAFO memes and also other memes that are about Russia and Ukraine. Feel free to use these memes to fight Russian propaganda. Because they are memes, you can of course also alter them as much as you like. If you need originals without text, just ask.

Links for other memes that can be used to fight Russian propaganda: link 1, link 2, link 3, link 4.